nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Kis híján letépte egy 7 éves gyerek fülét egy veresegyházi tanár

Kis híján letépte egy 7 éves gyerek fülét egy veresegyházi tanár

A pedagógus olyan erővel húzta szét a gyerek két fülét, hogy a kislánynak felrepedt a bőre. Nem ez volt az egyetlen felháborító eset az intézményben.
NLCafé
f Ajánlom

Eljárást indított az Egyenlő Bánásmód Hatóság egy veresegyházi iskola és annak vezetője ellen, miután több szülő is panaszt tett az ott történő iskolai bántalmazások miatt – számolt be a Tények.

Az intézményben több gyereket is megverhettek. Korábban egy édesanya azt mesélte a műsorban, hogy azért vette ki az iskolából a gyerekét, mert többször bántották. Az ügy kirobbanása óta több szülő is megkereste az anyát, és hasonló tapasztalatokról számoltak be. Egyikük azt mesélte, egy alkalommal olyan erővel húzta szét a 7 éves gyereke két fülét a tanár, hogy felrepedt a kislány bőre. A gyerek el sem akarta otthon mondani, mit tett vele a tanár, az édesanyja tanulás közben, otthon vette észre.

Elsimítottam a haját a szeméből a füle mögé, akkor kezdett jajgatni, hogy ez neki nagyon fáj. Akkor derült ki, hogy a füle tiszta seb, amit az okozott, hogy az iskolában bántotta a tanító nénije” – mesélte az édesanya.

Amikor az anya fotókat készített a gyerek sérüléseiről, és kérdőre vonta az igazgatót, ő mosolyogva csak annyit mondott, nincs itt semmiféle vizsgálat, az ilyen dolgok előfordulnak, és ő maga is bántalmazott már gyereket, mert van, hogy szükség van erre az iskolában.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kiskorú fogyatékossága miatt megvalósított hátrányos megkülönböztetés miatt indított eljárást, a Gödöllői Rendőrkapitányság pedig feljelentés kiegészítés keretében vizsgálja az ügyet.

 

 

 

Megosztás Facebookon