nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés

Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés

Ugye mindenkinek megvan a Dirty Dancing ikonikus jelenete, amiben Patrick Swayze kiemeli Babyt, és olyan csodálatosan szép, hogy az embernek sírni támad kedve? Na ezt próbálta meg egy páros - kevesebb sikerrel...
NLCafé
f Ajánlom

A Dirty Dancing ikonikus emelése már 1987 óta megborzongat minket – ha megszólal valahol a Time of my Life, azonnal látjuk magunk előtt, ahogy a köldökig kivágott tapadós fekete felsőben feszítő Swayze egy könnyed mozdulattal a magasba lendíti Babyt.

 

De valószínűleg Patrick Swayze fizikuma és/vagy Jennifer Grey filigrán alkata kell hozzá, hogy ez a dolog tényleg működjön – sajnos ezt nem kalkulálta be Andy és Sharon Price, akik megpróbálták reprodukálni a nagy emelést.

Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés
Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés

A pár tagjainak viszont sajnos kórházzal végződött a táncmozdulat, ugyanis az 51 éves Andrew eszméletlenül esett össze az ütközés után, de Sharonon is keletkeztek csúnya zúzódások. A pár állítólag imádja a Dirty Dancinget, és az emelés is elég könnyűnek tűnt a filmben, ezért próbálkoztak meg a mutatvánnyal. Miután mindketten ájultan hanyatlottak a földre az ütközés miatt, a családnak kellett néhány másodperc, hogy rájöjjenek, Andrew és Sharon nem viccel, tényleg megsérültek.

Szerencsére komolyabb bajuk azért nem lett, de többé valószínűleg nem kísérleteznek ilyen akrobatikus mozdulatokkal…

 

Independent

Megosztás Facebookon