Életmód

Vértesszőlősi állatbarátok lájkgyűjtése tarol most a neten

Ennél jobb cél érdekében nem is rendezhettek volna lájkgyűjtő akciót a fiatalok. De arra valószínűleg ők sem számítottak, hogy a kezdeményezés ekkora siker lesz.

Még csak egy napja került ki a Facebookra, de máris több mint 173 ezer lájknál jár három vértesszőlősi srác posztja. A fiúk 50 kiló kutyatápot vásároltak a minap a tatabányai Tappancs Állatotthonnak, és a főnökük azt ígérte nekik, hogy annyi forinttal támogatja meg ő is az állatvédő szervezetet, ahány lájkot az alábbi Facebook-poszt besöpör 7 nap alatt.

Kíváncsiak lennénk, vajon az illető számított-e arra, hogy a fotó ilyen őrülten népszerű lesz – kevesebb mint 24 óra alatt mér 173 ezernél is többen kedvelték, és 74 ezren meg is osztották.

Ráadásul a fotó alatt valóságos kommentcunami keletkezett. A legtöbb hozzászóló elismerését fejezi ki a srácoknak, de többen további felajánlásokat is tettek. Judit például azt írja:

Hajrá srácok! Tiszteletet érdemeltek, hogy egy ilyen nemes cselekedetet hajtotok végre! Ha összejön az 500.000 like hozzateszek 50.000 ft-ot….hajrá!!!

Mi is nagyon drukkolunk a fiúknak, és reméljük, az akció nyomán boldog idők köszöntenek az állatotthon lakóira!

 via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top