Életmód

Zseniális levelet írt a kutyaszitternek az aggódó gazdi

Tommy Riversnek nagynénje imádott kiskutyájára, Pepperre kellett vigyáznia, de azt nem gondolta volna, hogy az úri bánásmódhoz szokott kutya ellátása ennyire körülményes lesz...

Kutyákra vigyázni általában nem túl bonyolult, viszont nagyon hálás feladat, de a helyzet kicsit komplikáltabb a végtelenül elkényeztett Pepper esetében. Tommy Rivers azt gondolta, egyszerűen csak átmegy kutyaszitterkedni nagynénjéhez, de a túlféltő asszony olyan levelet hagyott rá, amitől aztán csak pislogni tudott.

Zseniális levelet írt a kutyaszitternek az aggódó gazdi

A gazdi először kitért Pepper pontos evési idejére, és azt is külön kiemelte, hogy mindig legyen friss vize – ez eddig rendben is van. Aztán jöttek a valamivel furcsább utasítások, például hogy mindennap képet kell küldeni Pepperről, és időnként FaceTime-on is be kell jelentkezni a gazdinál.

Zseniális levelet írt a kutyaszitternek az aggódó gazdi

Pepperrel egyébként tilos kiabálni, ha ugat, tilos egy ujjal is hozzáérni fenyítés céljából, ellenben fontos MINDEN percben tudni, hogy hol van éppen. 

A végén a gazdi még azt is megjegyezte, unokaöccse semmiképpen se vetítse Pepperre irigységét, amiért a kutyának egyértelműen jobb élete van!

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top