Életmód

Tízből négy magyar szexelt már a strandon

Tények, amiket nem tudtál a magyarok strandolási szokásairól.

A magyarok leggyakrabban fagyit, sört, limonádét, főtt kukoricát, sajtos-tejfölös lángost fogyasztanak a strandon. Jobban szeretik az édes palacsintát, mint a sósat, és leggyakrabban a csokit választják a fagyik közül. Ilyen és ehhez hasonló érdekes dolgok derülnek ki honfitársaink strandolási szokásairól a Csajok és Pasik társkereső felméréséből.

A társkeresők közel fele többet randizik nyáron, de a többség, és főként a nők szerint nem a strandon a legjobb ismerkedni. Erre mindössze a válaszadók harmada esküszik. Tízből négyen pedig saját bevallásuk szerint már szexeltek vízparton.

Ha tehetjük, a melegben inkább a tengert vagy a tavakat választjuk a medencék helyett, és szeretjük, ha van árnyék a fejünk felett. Inkább egy kerti grillparti, mint a hajnalig tartó buli, és ha fesztivál, akkor legyen zenei, ne pedig gasztro. Ha a dodzsem és a vízibicikli között kell választani, akkor szívesebben indulunk neki a víznek, de tízből egy társkereső még nyáron is inkább síelne a hóban, ha választhatna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top