Életmód

Egy év alatt 70 kilót fogyott a gyorsétterem-függő nő

A 37 éves floridai nő az után döntött úgy, hogy felhagy káros függőségével, miután nyolcéves kisfiát miatta kezdték csúfolni az iskolában.

“Hiába figyelmeztettek az orvosaim többször is rá, hogy ha így haladok, előbb-utóbb halálra fogom enni magam, nem hallgattam rájuk” – kezdte a Daily Mail című brit bulvárlapnak a 37 éves tampai anyuka, Marci Gordon. A bankmenedzserként dolgozó nő elárulta, egy évvel ezelőttig naponta háromszor evett gyorséttermekben, részben ezért sem tudott megszabadulni pluszkilóitól.

Egy év alatt 70 kilót fogyott a gyorsétterem-függő nő

Marci azt mondja, gyermekei születése előtt semmi gondja nem volt a súlyával, ám a terhességei mindent megváltoztattak. “Egyik napról a másikra felszaladt rám egy rakás pluszkiló, és nem éreztem magam elég erősnek, hogy ledolgozzam őket.” Olyannyira nem, hogy Marci dacból elkezdett gyorséttermekben reggelizni és ebédelni, sőt még a vacsorát is ilyen éttermekből vitte haza.

Egy év alatt 70 kilót fogyott a gyorsétterem-függő nő

Csak ültem a kanapén, néztem a kedvenc sorozataimat, és ettem” – mondja az anyuka, akinek az élete egy évvel ezelőtt változott meg teljesen, miután kisfia azzal jött haza az iskolából sírva, hogy “kövér” anyukája miatt csúfolják őt. Ez már elég lökést adott Marcinak ahhoz, hogy változtasson az életmódján.

Egy év alatt 70 kilót fogyott a gyorsétterem-függő nő

Miután a szigorú diéta és a rendszeres mozgás hatására fogyni kezdtem, rájöttem, hogy szívből gyűlöltem a túlsúlyos énemet. Gyűlöltem például a tükörbe nézni is” – vallotta be őszintén, majd hozzátette, se nőiesnek, se kívánatosnak nem érezte magát. “Most, minden további nélkül, felemelt fejjel végigsétálhatok az utcán a fiaimmal, és érzem, hogy ők is büszkék rám.

Olvass még többet nagy fogyásokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top