Életmód

“Mindenki megérdemli, hogy szexinek érezze magát, függetlenül attól, hány kiló”

Az egyik legismertebb plus-size modell, Tess Holliday továbbra is kitartóan küzd azért, hogy nyilatkozataival, szerepléseivel megváltoztassa a szépségideált.

Legfrissebb fotóján az immár kétgyermekes anyuka – aki nem mellesleg a legismertebb plus size modell – ébredés után pózol. A képhez, amely néhány óra alatt több mint 40 ezer lájkot kapott az Instagramon, Tess ezt a kísérőszöveget írta: “Ez a kép egy kis emlékeztető saját magamnak, hogy anyaként is jár nekem az, hogy szexinek és kívánatosnak érezzem magam.”

Tess egyébként saját bevallása szerint mióta az eszét tudja, azért küzd, hogy megváltoztassa az emberek fejében kialakult képet a szépségideálról. Mint mondja, sosem volt nádszálkisasszony, épp ezért egész életét végigkísérték a piszkálódások, a gonosz megjegyzések. “Pontosan tudom, hogy a túlsúllyal élő nők min mennek keresztül a legkülönbözőbb életkorokban, hiszen ezek jó részét én is megtapasztaltam.

It's not #tbt technically, but I found this photo on my phone now from September of last year & it gave me so many feels. This photo was taken at my dear friends @honeywoodvintage @charlieoverbey home during a dark time in my life. I was an emotional mess + struggling to find my way as a new mom again. When I looked at this photo a wave of sadness poured over me, but now I only see my tiny bubs nursing & Sweetie looking on like a nervous new mom ???? Life is messy, love is complicated, & it can all feel so overwhelming but we grow & learn. I'm so grateful for my life & appreciate it all, even if I can't always see the light at the end… it's there. Promise ????????????✨???? #momofboys #motherhoodrising #normalizebreastfeeding

Plus Model • Mom • Feminist???? (@tessholliday) által megosztott bejegyzés,

Tess egyébként biztos benne, hogy a nők testükkel való viszonyát, testképét két dolog, az önbizalom és a mentális egészség határozza meg. “Ha valamelyik nincs rendben, nem fogjuk szeretni azt, akit a tükörben látunk” – mondja, majd hozzáteszi, szerinte nincs rendben, hogy az anyukáktól és a plus size nőktől elrabolják annak a lehetőségét, hogy kívánatosnak érezzék magukat. “Kérlek, ne foglalkozzatok többet ezekkel a hülyeségekkel!” – írta.

Olvass még többet a testképről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top