Életmód

Szellemidézés miatt büntették meg az iskolában a nyolcéves kislányt

Még az ebédet is ki kellett hagynia a nyolcéves új-zélandi kislánynak, aki meg akart idézni egy szellemet az iskola lánymosdójában.

Egy hitetlenkedő új-zélandi anyuka osztotta meg a Facebookon kislánya történetét, aki azért került büntetésbe, mert megpróbált megidézni egy szellemet az iskola mosdójában. A nyolcéves kislány a suli vécéjében állva ötször megismételte a “Bloody Mary” szavakat a tükör előtt, így akarta előhívni a szellemet (az egyébként már ezeréves rémmesét/városi legendát követve).

A tanárnő, aki rajtakapta, büntetésből megtiltotta a kislánynak, hogy ebédelni menjen a többiekkel, és helyette le kellett írnia, mit csinált, és írásban megígérnie, hogy soha többet nem tesz ilyet.

Szellemidézés miatt büntették meg az iskolában a nyolcéves kislányt 

Az anyuka szerint “Bloody Mary” megidézése már egy ideje dili a suliban, az ő kislánya kimondottan későn kapott rá a többiekhez képest. Sokan azt gondolják, a tanárnő túlzásba vitt reakciója azért lehet, mert esetleg vallásos személyről van szó, ebben az esetben viszont nem korrekt ráerőltetnie a gyerekekre nézeteit.

 

NZHerald

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top