Életmód

A bicikliző thai uralkodóra lövöldözött két német gyerek

Két német kamasz a játék pisztolyával játszott, amikor az egyikőjük rálőtt X. Ráma thai királyra, amint az uralkodó a kíséretével elbiciklizett a gyerekek kertje előtt a felső-bajorországi Erdingben. Az egyik gyerek ellen nyomozás indult.

A landshuti ügyészség nyomozást indított egy 14 éves német fiú ellen, aki egy játék pisztollyal rálőtt a házuk előtt elbicikliző, 64 éves thai királyra. X. Ráma Maha Vadzsiralongkorn június 10-én este a felső-bajoroszági Erdingben biciklizett, és pechjére éppen egy olyan kert előtt haladt el kíséretével, ahol a 14 éves srác, valamint a nála fiatalabb barátja játék pisztolyaikkal játszottak. 

Unalmában a thai királyra lőtt célba két német gyerek

Bár a játék fegyverektől senki sem sérült meg, de X. Ráma emberei jelezték a rendőrségnek, hogy támadás érte őket, mire a rendőrök elindították a nyomozást. A rendőrség szóvivője szerint az uralkodó személy szerint nem tett feljelentést. A hatóságok most súlyos testi sértés kísérlete miatt vizsgálódnak, mivel az airsoft fegyverek lövedékei a szemet érve komoly sérülést okozhattak volna.

A közlemény szerint a gyerekeknek fogalmuk sem volt, hogy kire lőttek rá.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top