Életmód

Ismered ezt a férfit? Gázsprét fújkál a buszon – fotó

Még márciusban garázdálkodott az egyik újpesti buszon a képeken látható fekete hajú, bajszos férfi, aki gázsprével lefújta egyik utastársát. A rendőrség keresi.

Márciusi garázda tette miatt igyekszik megtalálni a rendőrség azt az ötven év körüli, bajszos férfit, aki lefújta egyik utastársát gázsprével egy újbudai buszon. A bajszos akkor oldott kereket, amikor a sofőr megállt, és kinyitotta a busz ajtóit, hogy kiszellőztesse az utasteret.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség egy 55-65 év közötti, nagyjából 165-175 centiméter magas férfit keres, aki a márciusi támadáskor fekete bajuszt, fekete kabátot, vajszínű pulóvert, sötétkék farmernadrágot, fekete baseballsapkát, illetve fekete sportcipőt viselt.                

Akinek beugrik valami a fényképek alapján, vagy tudja, ki volt az újbudai támadó, vegye fel a kapcsolatot a rendőrséggel a 112 vagy a 107-es számok valamelyikén, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Telefontanú ingyenes zöldszámát: 06 80 555 111.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top