Életmód

Idei rekord meleg lesz a héten!

A hétvégi hűvös idő után hétfőn ismét ránk kacsintott a nyár, és keddtől még melegebb lesz az idő, szombatra a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig a 37 fokot fogja súrolni. Mindenki meneküljön strandra, árnyékba vagy klíma alá!

A kiderül.hu előrejelzése szerint a hét közepén ugyan egy gyenge hidegfront halad át a térségünkön, de ez sem akadályozhatja meg azt, hogy a hét végére megérkezzen Afrikából a rendkívüli hőség.

Kedden többnyire derült időre számíthatunk majd, csapadék nem lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig 29–34 fok között alakul. Szerdán ugyan délen és nyugaton is várhatók zivatarok, záporok, több helyütt felhős lesz az ég, de a levegőt ez mégsem fogja igazán lehűteni, marad a 34 fok körüli meleg.

Idén még nem volt akkora hőség, mint amilyen meleg ezen a héten lesz

Csütörtökön ez 32 fokra mérséklődik, sokfelé élénk lesz a szél, délnyugaton néhol záporok is előfordulhatnak.

A héten a forróság egyértelműen a hétvégére éri el tetőpontján, pénteken már reggel is 21 fokot mérhetünk, napközben pedig 35-öt, de szombaton akár 37 fokig is felszökhet a nappali hőmérséklet. Csapadékra ezen a napon nem kell számítani. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top