Életmód

Everness: indulj el magad felé!

Kedden újra megnyitja kapuit a tudatosság fesztiválja, az Everness. 300 hazai és külföldi előadó érkezik a Balaton partjára, hogy megmutassa: lehet jobban, boldogabban, egészségesebben élni. Az Everness igazi hangulatfesztivál – állítják a korábbi évek látogatói.

Tény, az Everness tud valamit, ami visszahív mindenkit, aki egyszer valaha lent járt. Olyan közösségi teret varázsol a számtalan sátor és dóm alatt, a zenei jamek között, a táncosok körében, a meditációs térben vagy akár az előadói nagyszínpadon, amitől érezni lehet: itt nem vagy egyedül, és önmagadat adva, felszabadultan szórakozhatsz. A közeg nyitott, sokszínű és elfogadó, a programok pedig mind azt hirdetik: keress, és találj egy utat saját magad felé.

Everness: indulj el magad felé!

Az idei évben a fellépői paletta, ha lehet még színesebbre sikeredett, mint eddig: Alsóörsre látogat Jakupcsek Gabriella, Vámos Miklós, Vianna Stibal, Bedő Imre, Mooji és Ken Wilber pedig online jelentkezik be. Sebestyén Balázs a belső útjáról mesél, istentudjázik Rába Géza újságíró, énekel Palya Bea, a Belau, hangfürdővel nyugtat Bársony Bálint, koncertet ad az Anna RF. 40 jógaoktató, számtalan kortárs és rituális táncos lép fel.

Az Everness fesztivál kiemelt témája idén a  környezettudatosság, erről az újrahasznosítható evőeszközöktől kezdve, az Ökolábnyom Programon át számtalan fesztiválon még sosem alkalmazott zöld újdonság árulkodik majd.

A rendezvényre 14 éves korig ingyenes a belépés és a szállás, illetve szívesen várják a jólnevelt házikedvenceket is.

A fesztivál ideje: 2017. június 20 – 25., Alsóörs, Pelso Camping

Jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top