Életmód

Nemzetközi Jóga Nap és Fesztivál Budapesten és több vidéki városban

Különféle jógaprogramok, tánc, zene, filmvetítés, valamint indiai bábosok és hennaművészek is várják az érdeklődőket a 3. Nemzetközi Jóga Napon és a 2. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális fesztiválon, amelyet június 24-én és 25-én rendeznek meg Budapesten és több vidéki városban. Szeretsz jógázni? Akkor semmiképp se hagyd ki ezt a remek programot!

A Nemzetközi Jóga Nap és Fesztivál az indiai kultúra egy-egy szeletét mutatja be tánccal, zenével, jógaprogramokkal, filmvetítéssel, de jönnek indiai bábosok és hennaművészek is. Az indiai művészeti ágak magyar képviselői is részt vesznek a programban. Budapesten a Bálnában bemutatkozik a Magyar Jógaszövetség is, de meditáció és indiai fúziós zene is várja az érdeklődőket. 

Nemzetközi Jóga Nap és fesztivál Budapesten és több vidéki városban

A fesztivál programjait a főváros mellett többek között Szentendrén, Nagykőrösön, Szegeden, Esztergomban, Nagykanizsán, Pécsen, Egerben, Balatonfüreden, Sopronban, Sárváron, és Miskolcon rendezik meg. 

Olvass tovább jóga témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top