Életmód

Gyümölcshoroszkóp – válassz, és megmondjuk, milyen vagy!

Gondoltad volna, hogy még a kedvenc gyümölcsöd is árulkodik a személyiségedről?

Még az is lehet, hogy a zöldségesünk többet tud rólunk, mit gondolnánk! Hogy milyen gyümölcsöt szeretünk a legjobban, nyitott könyvvé tesz bennünket. Olvass tovább, hogy megtudd, a kedvenc gyümölcsöd mit árul el a személyiségedről. Még abban is segíthet, hogy a jövőben jó döntéseket hozz!

Gyümölcshoroszkóp - válassz egy gyümölcsöt és megmondjuk, hogy milyen vagy!

 Alma

Extravagáns vagy. Gyorsan döntesz, és jól kezeled a vészhelyzeteket. Imádsz utazni. Jó vezető válhat belőled, de néha szeszélyes is tudsz lenni. A másik nemet az elképesztő vonzerőddel fogod meg.

Banán

Nagyon érzékeny vagy, melegszívű és együttérző. Viszont sajnos kevés az önbizalmad, ezen változtass! Partnereddel hosszú és szerető kapcsolatot tudsz kialakítani.

Piros szőlő

Udvarias vagy, lelkes, és a társaság középpontja! Nagyon fogékony vagy a szépségre, és kiváló az ízlésed. Gyorsan dühbe tudsz gurulni – de olyan hamar le is csillapodsz.

Cseresznye

Kedves, kreatív, hűséges és őszinte személyiség vagy. Sok nehézségen átküzdötted magad az életben. A képzelőerőd viszont még mindig szárnyal!

Kókusz

Figyelmes vagy, de óvatos is. Jól kezeled a társas kapcsolatokat. A szerelemben szenvedélyes vagy, de csak intelligens partnert tudsz elképzelni magadnak.

Narancs

Elképesztően türelmes vagy, és a személyed tekintélyt parancsoló. Viszont félénk is tudsz lenni. Igazi munkamániás lehet belőled. A szerelemben elkötelezett vagy, és kerülöd a konfliktusokat.

Barack

Nyersen őszinte vagy, mindig kimondod, amit gondolsz. Független vagy, barátságos, és könnyen megbocsátasz. A szerelemben szenvedélyes vagy és hűséges.

Körte

Tele vagy élettel, de sokszor türelmetlen vagy, és kapkodsz. Nagyon érzékeny vagy. Könnyen barátkozol, de nehezen tartod fent a barátságokat.

Ananász

Bátor vagy és bízol magadban. Csak olyanokkal barátkozol, akiket méltónak tartasz rá. Az őszinteséged és a hűséged elbűvöli a másik nemet, de néha nehezen nyílsz meg.

Forrás: Astroccult

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top