Életmód

Szomszédja motiválja az idős nénit edzés közben – cuki videó

Odáig van a net a cuki srácért, aki nemcsak hogy odafigyel idős szomszédjára, de ráadásul még motiválja is őt edzés közben.

Maryről, a most következő szupercuki videó főszereplőjéről sajnos csak keveset tudni: talán épp műtét után lábadozik, esetleg meglévő betegsége tüneteit szeretné enyhíteni, vagy az ízületi panaszok miatt edz rendszeresen. Az idős amerikai nő mindenesetre naponta tornázik, az orvosa kérésére mindig felügyelet mellett.

Mivel a családja épp nem ért rá, a tűzről pattant idős asszony szomszédját kérte meg arra, hogy felügyelje őt, miközben a szokásos edzésprogramját végzi. És a cuki, nem mellesleg irtó helyes szomszéd fiú jött. Ráadásul nemcsak Mary biztonságáról gondoskodott, de a megfelelő motivációról is.

Így történhetett, hogy Mary a sokadik gyakorlatnál már egyenesen Rockynak érezhette magát, hiszen a háttérben az ikonikus film legalább ennyire ikonikus betétdala, az Eye of the Tiger szólt. Nem lehet nem imádni ezt a párost, ugye?

 

Olvass még többet az otthoni edzésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top