Életmód

Szexista hirdetést adott fel a diákmunka-közvetítő

Bikinis nővel toborozták a diákmunkásokat.

Szexista szöveggel és egy bikinis, telt keblű nő fotójával adott fel hirdetést Facebook-oldalán a Pensum Csoport, melyben egyébként irodai adminisztrációs munkára kerestek diákmunkásokat – szúrta ki az Átlátszó.hu

A hirdetésen sokan felháborodtak, záporoztak a negatív kommentek. Az oldal kezelője eleinte nem túl kedves modorban válaszolgatott a kommentelőknek, arra hivatkozva, hogy szerinte nem értik a viccet.

A cég végül közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk:

“A Pensum oldalán megjelent, többek által kifogásolt hirdetés kapcsán társaságunk hivatalos álláspontja a következő. A hirdetés nem része a Pensum hivatalos marketingstratégiájának. Természetesen messzemenően nem értünk egyet sem a választott képanyaggal, sem a hozzászólások kezelésével. Ahogy a múltban, úgy reméljük a jövőben sem fog ilyen előfordulni. Munkatársunk nevében elnézést kérünk mindazoktól, akiket ez a poszt megsértett. Továbbra is törekszünk a korrekt és informatív kommunikációra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top