Életmód

A mindent eldöntő első benyomás egy pasi szemével

Számos kutatást végeztek már abban a témában, hogy egy férfi mit néz meg először egy nőn. Valljuk meg őszintén, nem véletlen a kutatások nagy száma, hiszen mi nők vagyunk a legkíváncsibbak ebben a tekintetben (is).

Talán kicsit meglepő, de a férfiak sorrendjében a fenék, mell, láb “aranyháromszöget” megelőzte az arc.

A mindent eldöntő első benyomás egy pasi szemével

Hogy milyen a szép arc, azt szintén számos felmérésben kutatták. Az eredmények az egyéni ízlés, a kulturális elvárások, stb… alapján elég nagy eltérést mutatnak, de egy dologban mindegyik egyetért: a szép arcot mindig a szép haj koronázza meg.

A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk. Míg az arcbőr hiányosságait elfedheti egy jó smink, addig a sérült, töredezett hajon egy idő után már csak a sapka segíthet.

Persze nem kell és nem is szabad idáig eljutni.

A helytelen táplálkozás, a hormonális változás, a roncsoló hajkezelések, az allergia, a fejbőr rossz keringése, fertőzések, gyulladásos betegségek és a gyógyszerek mellékhatásai egyaránt okai lehetnek a haj mennyiségi és minőségi romlásának. A számtalan problémaforrás miatt érdemes rögtön a hajat érintő problémák gyökerét megszüntetni: ebben a megfelelő összetételű (arány és minőség egyaránt fontos) vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmazó komplex készítmény használata segít.

Egy minőségi termék kúraszerű használata után a te hajadnál sem maradhat el az eredmény: a hajas fejbőröd felfrissül, jobban lélegzik, csökken a zsírosodás, az egészséges haj többnek tűnik ápolt, dús képet nyújt. Bár csodálatosan hangzik, de ez nem csoda.

Most, hogy tudjuk, mit néznek meg a férfiak először rajtunk, ideje megkoronázni természetes szépségünket az egészséges haj látványával, ugye?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top