nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
“Nem számít, mit gondolnak rólam mások” – napunk hőse a 11 éves balett-táncos fiú

“Nem számít, mit gondolnak rólam mások” – napunk hőse a 11 éves balett-táncos fiú

A 11 éves Gabe tánccsoportjában az egyetlen fiú, de ez egy percig sem tántorítja el attól, hogy azt csinálja, amit igazán szeret.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

“Amikor valakinek elmesélem, hogy táncos vagyok, az illető szinte mindig nagyon meglepődik. De olyan is van, hogy negatívan reagál, és beszól arra, amit csinálok” – kezdi a 11 éves Gabriel Romero, akihez leggyakrabban azt szokták hozzávágni, hogy amit csinál, az egyáltalán nem férfias.

Szerencsére a fiúcskát nem zavarják a gonosz megjegyzések. Számára mindegy, hogy kritikusa idősebb vagy épp vele egykorú, elengedi a füle mellett a beszólást. “Nem érdekel mások véleménye, mert azt csinálom, amit a világon a legjobban szeretek. Táncolok.

Gabe a 60 Second Docs című műsornak bevallotta, tánccsoportjában ő az egyetlen fiú, ami néha azért elszomorítja picit. “Persze, hogy szeretném, ha több fiú lenne a csoportban, de az igazság az, hogy a kortársaim többsége a balettet túlságosan lányosnak tartja, és inkább focizik. Pedig ahhoz, hogy jó táncos lehess, pontosan ugyanannyi energiát kell befektetned, mint ahhoz, hogy jó focista legyél. Sőt!

A fiúcska arra biztatja minden kortársát, hogy igenis vállalják fel, ha érdeklődnek a tánc iránt, és ne foglalkozzanak a negatív megjegyzésekkel.

Olvass még többet a balettről az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon