nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Eurovízió 2017: élő adásban kérte meg szerelme az énekesnő kezét – videó

Eurovízió 2017: élő adásban kérte meg szerelme az énekesnő kezét – videó

Mondhatni, kimaxolták a lánykérést az Eurovíziós Dalfesztivál csütörtök éjszakai elődöntőjében. Nemcsak annak lehettünk tanúi, hogy Pápai Joci a döntőbe jutott, hanem annak is, hogy a macedón énekesnő kezét élő adásban kérte meg szerelme.
K.Sz.
f Ajánlom

Csütörtökön éjjel olyasmi történt, amire még nem akadt példa az Eurovíziós Dalfesztivál történetében. Élő adásban, 180 millió néző előtt kérte meg szerelme a macedón énekesnő kezét.

Jana Burceska harmadikként lépett színpadra az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében. Már a kisfilmből kiderült, Jana babát vár, a pocakja is szépen gömbölyödött, ennek ellenére, csöppet sem kímélte önmagát, úgy adta elő a macedón versenydalt.

A szavazás lezárását követően a műsorvezető beszélgetett az énekesekkel. Odalépett a macedón csapathoz, és a babáról kérdezte Janát, aki elmondta, nagyon boldog, hogy hamarosan édesanya lesz. Azt is megtudtuk, hogy a baba édesapja szintén a csapat tagja, aki Jana mellett foglalt helyett. És ekkor történt a lánykérés. A férfi gyűrűvel a kezében letérdelt Jana elé, és föltette a kérdést. Jana, pedig igennel válaszolt.

Hogy szerelme szándékáról az énekesnő mit sem tudott, az egészen biztos. Valóban meglepetésként érte a nem mindennapi lánykérés. Jana végül nem jutott a döntőbe, ennek ellenére egészen biztos, felejthetlen élmény volt számára az Eurovíziós Dalfesztivál.

Kimaxolták a lánykérést az Eurovízión

 

Megosztás Facebookon