Életmód

Kigúnyolják társai a híressé vált plus size balerinát

Amikor felrakta a táncos videót az Instagramjára, Lizzy Howell nem sejtette, hogy ekkora sikere lesz. Azt pedig végképp nem gondolta, hogy ennyi rossz dolgot is hozhat neki a hirtelen jött hírnév.

Pár hónapja mi is írtunk Lizzyről, a plus size balerináról. Lizzy egyik videója, amit egyébként hónapokkal korábban töltött az Instagramra, megállíthatatlanul terjedni kezdett, és 22 ezer új rajongót gyűjtött a fiatal lánynak, aki azt mondja, szóhoz sem jut a rengeteg pozitív visszajelzéstől. Legalábbis eleinte élvezte Lizzy a váratlan figyelmet, de később rájött, hogy a hirtelen jött sikernek sajnos árnyoldalai is vannak. Ez volt a videó, amivel Lizzy híres lett:

turning monday¿ #ballet#turn#balletdancer#dancer#foutte

Lizzy ???????? (@lizzy.dances) által megosztott bejegyzés,

“Igazából nem is értem, hogy miért nagy szám ez a videó, de úgy tűnik, az emberek, nem így gondolják” – mondta a 15 éves lány egy talkshow-ban. A plus size balerina sok kedves e-mailt is kap, amiben sokan köszönetet mondanak neki azért, hogy jó példát mutatott nekik, és sokaknak segített elfogadni a saját testalkatukat.

Lizzy egyébként nem jár iskolába, otthon tanul, az az egyetlen szociális kapcsolata a világgal, amikor balettórára megy. Ötéves kora, az anyukája halála óta jár balettozni, hetente négyszer jár különféle táncórákra. Nemcsak jóakarók, hanem trollok is megjelentek Lizzy falán, és a mémet, amit az ő videójából készítettek – egy csirke balettozik rajta – sírva nézte végig. Nagyon sokan beszólnak az alakjára, és gonosz vicceket küldözgetnek neki a testalkatáról.

 A 15 éves lány szerint a balett-teremben már nem barátkoznak vele, szerinte azért, mert irigylik, hogy híres lett. “Hallottam, amikor arról beszéltek a hátam mögött, hogy nem nekem, hanem nekik kellett volna híressé válni – tette hozzá szomorúan. – Csak két barátom maradt, mindenki más eltávolodott tőlem a videó miatt.”

Forrás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top