Életmód

Itt a csoki, ami még a bőrödnek is jót tehet

Eddig a magas kalóriatartalom mellett sokakat az is visszatartott a csokievéstől, hogy az édesség többnyire pattanásos bőrt okoz, de most már ennek is vége!

Az élet legnagyobb igazságtalansága, hogy amilyen finom a csoki, annyi érv szól a fogyasztása ellen. Persze amennyiben tejcsokiról beszélünk. Egyrészt ott van a magas kalóriatartalom, másrészt az is tény, hogy sokaknak zsíros és pattanásos lesz a bőre tőle.

Itt a csoki, ami még a bőrödnek is jót tehet 

A Sakara Beauty Chocolates azonban kimondottan szépséges, fiatalos arcbőrt ígér. A termék állítása szerint elég alig két hét, hogy az édesség belülről szépítse meg a bőrödet, ruganyosabbá, feszesebbé és egészségesebbé téve azt. Ez a fajta egyébként is egészségesebb, mint a szokásos csokik: organikus, nyers, fair-trade kakaóból készül és kókuszcukorral édesítik, de az igazi trükk a növényi ceramidokban rejlik, amik elvileg segítenek beindítani a bőr természetes kollagéntermelődését.

Szóval lehet, hogy a 45 dollár kicsit borsos ár egy doboz csokiért, de megéri kipróbálni!

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top