Életmód

6 kőkemény hasizom, amit azért kicsit irigylünk

Az Instagramról válogattam hasizomszelfiket egyrészt inspirációnak, másrészt azért, hogy ne csalódj, ha nem lesz ilyen a hasad egy-két hónap alatt. Sajnos vagy nem sajnos, kitartás kell hozzá.

Ha kíváncsi vagy, mitől lesz ilyen a hasizmod – már ha akarod, hogy ilyen legyen –, olvasd el a világbajnok szakértőnk tanácsait!

Látványos hasat szeretnél? Ha azt akarod, hogy a hasad kockái kiemelkedjenek, és sokkal látványosabbak legyenek, mindenképp súllyal kell végezned a gyakorlatokat. Mint minden izomcsoportnál, itt is igaz, hogy a rostszálakat meg kell vastagítani, így lesz látványosabb. Tehát a jó gyakorlatok: a harangozás súllyal egyenesen vagy ferdén, lábemelés lábsúllyal, saját testsúlyos lábemelés, csigás hasizom labdával, hasprés tárcsával vagy medicinnel. 15-20-25 ismétlésszámmal dolgozz, mert a hasizom gyorsan regenerálódó izom. Naponta is lehet edzeni, más és más oldalról 3-4 gyakorlattal. De 2 naponta biztos, ha vastag hasfalat szeretnél. Az Instagramról válogattam kidolgozott hasizmokat:

Bom dia⚡️ #desafio40graus

A post shared by Aline Mareto (@alinemareto) on

 

Der Sommer kann kommen ????#cleverfitfellbach #feelgood #fitness #gym #workout #sixpack #happy #smile #motivation

A post shared by Annika Schneider (@a_.nnik._a) on

 

 

#Olympia_Gains

A post shared by ????Unlimited Gains???? (@olympia_gains) on

 

#throwback to one year ago on this day when I was working on getting my abs back after indulging for 3 weeks in Hawaii

A post shared by Nettie Withrow (@nettiewithrow) on

 

Segundo intento… ???? Desafiando el cuerpo…. circuito abs! Tú puedes! ????????????????????????

A post shared by Poly (@la_polyta) on

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top