Életmód

Jelenleg semmit sem lehet kapni ebben a baranyai faluban

Bezárt egy baranyai község egyetlen boltja, így a polgármesteri hivatal kisbuszával hozzák reggelente az alapvető élelmiszereket Bonyhádról. Átmeneti a megoldás, ígéri a polgármester.

Huszonkét év után bezárt Mőcsény egyetlen boltja, így a helyiek már az alapvető élelmiszereket sem tudják megvenni helyben. A polgármester közmeghallgatást tartott, és a helyiekkel együtt úgy döntött, hogy átmeneti jelleggel a község kisbuszával hozzák az alapvető élelmiszereket Bonyhádról, minden reggel. Aki teheti, beszállhat a buszba, és maga végezheti a bevásárlást.

Jó hír, hogy már elkészült a település központjában egy új ingatlan, amibe már a kezdeti tervek szerint egy vegyeskereskedést és egy kulturált presszót képzelt el az önkormányzat. “Tárgyalunk egy márkanévnek számító, kiterjedt hálózattal rendelkező nagykereskedelmi céggel. Reménykedünk a mielőbbi kedvező válaszban” – mondta a teol.hu-nak Krachun Elemér polgármester, aki abban is bízik, hogy néhány helybéli is munkát találhat majd a vegyeskereskedésben és a presszóban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top