Életmód

A szomszéd kutyája miatt fekszik 2 éve kómában János

A szomszéd egyik kutyája sodorta el a bicikliző férfit, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy beütötte a fejét. Súlyos sérülése miatt kómába esett. A baleset két évvel ezelőtt történt.

A környéken élők pedig többször is figyelmeztették a tanárnőt, zárja be a kutyákat, mégsem tett semmit. Sajnos meg is történt a baj. A 65 éves Jánost az egyik vizsla úgy elsodorta a biciklijével, hogy azóta is kómában fekszik. A férfi leesett a kerékpárról, és betört a feje. 

A szemtanú szerint az idős férfi hatalmasat esett. Amikor hozzá rohant, még eszméleténél volt, de látni lehetett, sérülése nagyon súlyos. A kiszökött kutyák gazdája éppen a helyi boltban vásárolt. Jánost a mentők koponyasérüléssel szállították kórházba, ahol állapotáról akkor azt mondták, hónapokig eltarthat, mire felépül. A baleset óta két év telt el, a férfi azóta sem tért magához.

A Borsnak János lánya annyit mondott, az egész családot mélyen megrendítette a baleset. A férfi közel 90 éves édesanyja beleroppant fia állapotába.

Az ügyet hétfőn kezdte el tárgyalni a kecskeméti bíróság. Úgy tudni, azért húzódott eddig, mert a kutyák gazdája már két alkalommal lemondta a bíróság előtti megjelenést. A kutyák gazdáját életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top