Életmód

8 éves kisfiút is megölt a tanárnő férje

A tanárnő férje beállított az osztályterembe, aztán se szó, se beszéd, lövöldözni kezdett. A kaliforniai lövöldözés során a tanárnő életét vesztette, egy 8 éves kisfiút válságos állapotban szállítottak kórházba. Azóta sajnos kiderült, a diák is meghalt.

A kaliforniai San Bernardino egyik általános iskolájában hétfőn történt a tragikus eset, amikor a tanárnő férje egyszerűen besétált az osztályterembe, majd szó nélkül, a gyerekek szeme láttára lelőtte a feleségét. A lövöldözésben két kisgyerek is megsérült, végül az 53 éves férfi magával is végzett.

A két diák épp a tanárnő mögött állt a lövöldözéskor, ezért találta el őket is a férfi. Egyikőjük, a 8 éves Jonathan olyan súlyosan sérült, hogy mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol sajnos röviddel később belehalt a sérülésbe. A másik, 9 éves kisdiák állapotát stabilizálták az orvosok.

A lövöldöző férfi átvizsgálás nélkül, fegyverrel lépett be az iskola épületébe, mivel fémdetektort nem állítottak fel a bejáratnál, a portán pedig senki sem feltételezte a férj gyilkos szándékát.

A New York Times úgy tudja, a házaspár egy ideje külön élt egymástól, az ismerősök elmondása szerint ugyanakkor semmilyen veszekedés vagy durvaság nem történt közöttük.

A North Park Általános Iskolában történt a tragédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top