Életmód

Beköszönt a mutáns teknősök kora – videó

Egy kétfejű, hatlábú vörösfülű ékszerteknőc a sztár most Kínában, amit egy brazil szállítmányban talált egy kisállat-kereskedés tulajdonosa.

Mr. Wong egy kis üzletet vezet Kína Shanxi tartományában, ahol virágok mellett díszhalakat és ékszerteknősöket is árul. Nemrég ismét áruért volt a nagykereskedőnél, ahol Brazíliából származó, vörösfülű ékszerteknősöket is vásárolt. Csak otthon vette észre, hogy az egyikkel nem stimmel valami: egyel több feje, és kettővel több lába van, mint a többinek – írja a Russia Today.

Wong még nem tudja, hogy a mutáns teknősben a ninjaképességek kifejlődnek-e, mindenesetre már az egész környék a kis teknősről beszél, és csodájára jár. Gazdája szerint mind a hat lába rendesen mozog, a táplálékot mindkét fejével megeszi, és a vízben remekül manőverez.

Az orvosok szerint ritka genetikai mutáció állhat a fejlődési rendellenesség hátterében, míg a helyiek szerint a szennyezett víz tette ezt a kis teknőssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top