Életmód

Közép-Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten! (X)

eisberg - FitBalance Aréna - Sport - Fitness - Expó - Fesztivál 2017 április 30. 08:00, Papp László Budapest Sportaréna

A FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan  évente kétszer kerül megrendezésre! Az elmúlt 10 évben, immár a 24.! FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk!

A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! (Fitness, Zumba ,Pilates,Kangoo, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic,spinning, Cross Fit, Spartan, ,  IWI F.I.T. Point, , Fitness és Életmód Expo, Walkenergie, ProSki, Hot Iron egészségügyi szűrések, is szerepelnek a választható programok között!  Idén is folytatódik a “Sztárok az egészségért” programunk: az elmúlt években: Vastag Csaba , Tolvai Reni, Hujber Ferenc, Szabó Győző, Csonka András, Szabó Zsófi,  Sütő Enikő,  Valkó Eszter, Király Viktor , Kucsera Gábor, Király Linda ,  is csatlakoztak a programhoz, de idén Schobert Norbi és Rubint Réka , valamint Béres Alexandra is megtalálható lesz az eseményen, mint óratartó prezenter.

Az eisberg –  FitBalance Aréna háziasszonya és “arca” Gelencsér Tímea a 2016-os Magyarország szépe (Miss World Hungary ) lesz.

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A  fitness és  életmód expón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket  az  egészségügyi szűrések keretében közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  BioTechUSA – FitBalance  Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak. 

 A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző  működik!

A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Részletes infók: www.fitbalance.hu

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top