Életmód

Börtönbe is zárhatták volna érte, mégis megmentette a medvebocsot

A férfi kirándulás közben akadt rá a haldokló medvebocsra – nem lett volna szabad, ő mégis magához vette, és bevitte a macit a közeli állatkórházba.

Corey Hancock fotográfus egy oregoni erdőben kirándulgatott, mikor felfigyelt a földön fekvő, élet és halál között vergődő medvebocsra. A férfi látta, hogy a kis maci tekintete üveges a légzése nagyon gyenge, és tudta, hogy ha nem tesz semmit, azzal hagyja meghalni.

Börtönbe is zárhatták volna érte, mégis megmentette a medvebocsot 

Hancock magához vette a medvét, és gyorsan a kocsihoz szaladt vele. Útközben a bocsnak leállt a légzése – ekkor a férfi szájon át lélegeztette az állatot. Még épp időben értek be az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy az elkallódott medvebocs teljesen dehidratálódott és éhezett is, de állítólag most már napról napra javul az állapota, és szépen gyarapszik a súlya.

Börtönbe is zárhatták volna érte, mégis megmentette a medvebocsot

Az oregoni törvények értelmében Hancock mentőakciója 6000 dollár pénzbírságot vagy akár egy év börtönbüntetést vonhatott volna maga után, de a hatóságok most eltekintettek ettől.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top