Életmód

Szexfüggőség miatt veszítette el munkáját a fiatal nő

A 29 éves lány szerint szexfüggősége munkahelyébe és barátaiba került, sőt még barátja is elhagyta a túlságosan nagy éhsége miatt.

A 29 éves Sami Waltonnál nagyjából húszéves korában alakult ki a szexfüggőség, miután egy csúnya szakítás nagyon megviselte. Azóta nem tud mit tenni, naponta legalább 10 alkalommal szeretne ágyba bújni.

Sami azért szerette volna a nyilvánosság elé tárni problémáját, hogy felhívja rá a figyelmet, a szexfüggőség nem valami jópofa dolog, hanem igenis súlyos betegség, ami komoly következményekkel járhat. Waltonnak például nemcsak számos párkapcsolata, de munkahelye is ráment függőségére.

Szexfüggőség miatt veszítette el munkáját a fiatal nő

Mikor belekeveredett a veszélyes egy éjszakás kapcsolatokba, szinte minden éjjel más ágyában aludt, mikor pedig orvoshoz fordult, nem igazán vették komolyan a problémáját. Sami még munkahelyét is elveszítette: gyakran megesett, hogy függősége miatt késett, vagy nem készült el feladataival.

Jelenleg boldog párkapcsolatban él egy férfival, akit nem csak szerelmének de terapeutájának is tart. Felismerte problémája súlyosságát, és szeretne küzdeni ellene.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top