Életmód

Elűztek egy autóst, bosszúból száz tér vissza

Újabb fordulatot vett annak a sárga Corsának az ügye, amit idegenek rongáltak meg, mert szerintük rontja egy középkori angol falu látképét. A kocsi gyártója felkarolta a tulajdonost, és remek bosszút találtak ki a gyűlölködők ellen.

Biztos több olvasónk is emlékszik arra a sárga Corsára, amit azért gyűlöltek sokan, mert egy középkori angol falu, Bibury főutcáján parkol vele annak idős tulajdonosa, és a rikító színű autó belerondít a turisták fényképeibe. Az autót legutóbb meg is rongálták.

Most a Vauxhall egyik forgalmazója a tulajdonos, Peter Maddox segítségére sietett. Először is segítettek neki lecserélni a sárga Corsát egy szürkére, ami jobban illeszkedik a szürke kövek közé, illetve kedvességből a kocsi színét adó sárga festéket, amit eddig Flamin Yellow-nak hívtak, átkeresztelik Maddox Yellow-ra.

Ráadásul, hogy az egész falu tanuljon az esetből, 100 darab immár Maddox Yellow Corsa fogja elárasztani a középkori Bibury faluját április elsején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top