Életmód

Beszólt a nőnek, mire ő bepofozta a csomagtartóba

Legközelebb kétszer is meggondolja beszólását az a férfi, aki rossz nővel kezdett egy szibériai bevásárlóközpont parkolójában, és egyből egy autó csomagtartójában találta magát, ahová Szibéria legerősebb nője zsuppolta be.

Egyre biztosabb, hogy Oroszországban bármi megtörténhet, még az is, hogy egy nő vegyen elégtételt egy bunkó autóson úgy, hogy berakja őt az autó csomagtartójába. Ehhez kell egy bunkó autós, és kell hozzá Okszána Koseleva, Szibéria legerősebb nője.

Okszána Koseleva
Okszána Koseleva

A lenti videó szerint Okszána épp egy szibériai bevásárlóközpontba igyekezett, amikor a parkolóban egy autós veszélyes manőverrel túl közel kerül a kocsijához. Okszána nem ideges típus, hazájában sokan ismerik, mert villamosokat és repülőgépeket szokott tologatni és elhúzni puszta kézzel. A sportolónő először finoman jelezte a sofőrnek, hogy talán nem kellene balesetveszélyes szituációt teremteni, majd amikor az visszaszólt, Okszána kiszállt a kocsiból, és a többi már történelem.

Okszána Koseleva odasétált a kocsihoz, kinyitotta az ajtaját, majd mint egy zsák búzát vette vállára a kötekedő férfit, majd a saját kocsijának csomagtartójába tette, majd elhajtott a parkolóból. Az esetet végig rögzítette a vagánykodó sofőr barátja, aki értetlenül állt csak a kamera mögött.

Okszána később a The Siberian Timesnak elmondta, hogy 100 méter után elengedte a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top