Életmód

Nem adnak többé hamburgert a Mekiben pontokért

Mondhatni véget ér egy korszak a magyar McDonald’s gyorsétteremlánc életében, ugyanis a hazai éttermek a ClubSmart kártyákon felhalmozott pontokat már csak március 31-ig fogadják el és váltják be hamburgerre.

Március 31-én véget ér az a korszak, amikor a Shell ClubSmart kártyára gyűjtögetett pontjainkat sajtbureszre vagy Big Macre válthatjuk a McDonald’s éttermeiben. A két cég közös együttműködése aznap véget ér, április elseje után már hiába lobogtatjuk pontgyűjtő kártyánkat a Meki pénztárában, éhen maradunk.

Szintén március 31-ig fogadják el a Sodexo utalványokat a Tescóban, miután azok forgalmazását a Sodexo kártyával együtt a vállalat megszüntette. Az Aldi már február óta nem fogadja el a Sodexo utalványait, ellenben a Lidl, az Auchan, a Spar üzleteiben még elkölthetjük őket ebben az évben.

A mozgolódás a pontgyűjtő és kedvezménykártyák piacán már év elején elkezdődött: a Multipont Programból a két legnagyobb elfogadóhely, az OTP Bank és a CBA is kiszállt tavaly év végén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top