Életmód

Széles Sándort is kitiltották a Duna Arénából

Úgy tűnik, tovább nőtt azon személyek sora, akik nem léphetnek be a Duna Arénába, amióta azt Hosszú Katinka és csapata birtokba vette. Most Széles Sándort nem engedte be a biztonsági őr az uszodába.

Nem léphet be a Duna Arénába Széles Sándor, Gyurta Dániel egykori edzője. A tréner állítólag azért nem mehet be az épületbe, mert azt Hosszú Katinka és csapata, az Iron Aquatics használja. Szélesnek azért is lenne fontos, hogy bejusson a csarnokba, mert úgy könnyebb lenne edzenie Kalaus Valtert, aki a nyári senior vb-re készül.

“Nem fér a fejembe, hogy én, aki olimpiai aranyérmeket hoztam ennek az országnak Gyurta révén, a Dagályban heti háromszor miért nem edzhetem Kalaust, aki ugyan az ő klubjukban úszik, de ragaszkodott ahhoz, hogy velem dolgozhasson. Mivel Katinkáékkal képtelenség vitázni, kényszerből SMS-ben küldöm a napi edzéstervet Valternak” – mondta az edző a Borsnak.

Hosszú Katinka is hallott az esetről, aki azt ígérte Kalausnak, hogy átgondolja, mit tehet az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top