Életmód

5 tipp azoktól, akik mindig tele vannak energiával

Neked is megfordult már a fejedben, vajon mit csinálnak másképp azok, akik mindig tele vannak energiával? Most fényt derítünk a titkaikra!

Reggel mosolyogva és kipihenten érnek be a munkahelyre, pedig már a gyereket is eldobták a suliba, sőt már a jógán is túl vannak. A prezentációjuktól leesik az állad, az esti vacsoraterveiken pedig csak tátod a szád. Ők azok az emberek, akik valami rejtélyes módon mindig tele vannak energiával. Most adnak 5 tippet, amit bárki könnyen bevethet, aki energikusabb és hatékonyabb mindennapokra vágyik.

5 tipp azoktól, akik mindig tele vannak energiával

1. Csinálj rituálét a reggelből!

Vagy legyen legalább egy reggeli rituáléd! Ez lehet a smoothie-d elkészítse, vagy egy 10 perces torna, a fő, hogy minden nap szánd rá az időt.

2. Eddz!

Az edzést lehet, hogy kellemes fáradtság követi, de összességében nagyon is energikussá tesz. Sőt, boldogabbá és hatékonyabbá is!

3. Ne hanyagold el az alvást!

A világ csúcsán álló, szupersikeres emberek szinte versengenek, melyikőjük alszik kevesebbet. Pedig egy minimum 6, de inkább 7 vagy 9 órás alvást hosszú távon is meghálál a szervezet.

4. Tarts rendet!

Logikus: a rendben mindent könnyebben megtalálunk, így sokkal kevesebb energiánkat emészti fel a kutakodás, vagy az ide-oda pakolászás.

5. Mondj nemet!

Attól, hogy valaki mindig tele van energiával, még nem válik szuperhőssé: fontos tudnunk, mikor értük el kapacitásunk határait, és nem lépni túl azokat.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top