Életmód

Sírva fakadt a hajléktalan férfi, mikor meglátta új arcát

A spanyol Jose Antonio 25 éve él már az utcán, hihetetlen átalakulása láttán könnyeivel küszködött.

Megdöbbentő, mekkora segítség lehet a hajléktalanoknak adott új külső, amit mostanában sok jótékony projekt célba vett már. Mert a külsőségek alapján ítélkező világban egészen másképp tekintünk egy koszos szakállú, loncsos emberre, mint egy jól fésült, elegáns férfira. A 25 éve az utcán élő Jose Antonio esete tökéletes példa erre.

Sírva fakadt a hajléktalan férfi, mikor meglátta új arcát

A férfit profi fodrászok, sminkesek és stylistok csapata vette kezelésbe, a végeredmény pedig annyira elképesztő lett, hogy még maga Jose sem akart hinni a szemének – könnyek között ismerkedik új arcával:

A videón az is látható, amint Jose visszatér “otthonába”, az utcákra, ahol a környékbeliek egytől-egyig ismerik a hajléktalan férfit, és bemutatkozik új külsejével. A reakciók páratlanok, a nők olvadoznak, a férfiak pedig már csak a Ferrarit hiányolják a sármos férfi mellől.

De az átalakítás lényege csak ezek után jön: Jose új külsejével már sokkal jobb eséllyel indul a munkakeresésben, így most elsődleges célja, hogy munkát találjon magának.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top