Életmód

Imádják a fehérneműcéget, mert fogyatékkal élő és plus size modellekkel hirdeti termékeit

Bár a vásárlói visszajelzések nagyon pozitívak, akadt, akinek nem tetszett a rendhagyó kampány. A gondnok kötelezte volna a bolt tulajdonosait, hogy szedjék le a plakátokat.

Amikor megláttam a gondnok levelét, az volt az első reakcióm, hogy ilyen nincs” – mesélte a Today.com amerikai hírmagazinnak Molly Hopkins, a LiviRae Lingeri társtulajdonosa. Az aprócska fehérneműcég az elmúlt napokban komoly népszerűségre tett szert Georgiában, köszönhetően annak a rendhagyó kampánynak, amiben plus size és fogyatékkal élő modellekkel reklámozzák termékeiket.

A gondnok arra hivatkozva akarta leszedetni velünk a plakátokat, hogy azokat ízléstelennek tartja, ráadásul előzetesen nem is egyeztettük vele azokat” – mesélte Hopkins, majd hozzátette, hét éve bérlik az üzlethelyiséget, de eddig még soha nem kellett engedélyt kérniük a plakátjaikhoz.

Imádják a fehérneműcéget, ami fogyatékkal élő és plus size modellekkel hirdeti termékeit

A felháborodott üzlettulajdonosok nemet mondtak a gondnoknak, majd jelezték a főnökeinek a problémát. Szerencsére a Los Angeles-i központú Westwood Financial azonnal elnézést kért, majd közölték a fehérneműcég vezetőivel, hogy remek ötletnek tartják a kampányt, és hogy munkatársuk hibázott.

Imádják a fehérneműcéget, ami fogyatékkal élő és plus size modellekkel hirdeti termékeit

“Örülünk ezeknek a plakátoknak, mert úgy látjuk, igazi kis forradalmat sikerült vele elindítanunk” – mondta Cynthia Decker, az üzlet másik tulajdonosa, majd hozzátette, jó érzéssel tölti el, hogy sikerült ilyen komoly hatást kiváltaniuk az emberekben. “Ha csak egy nő is úgy ébred a kampány hatására, hogy csodaszép, tök mindegy, mit gondol róla a társadalom, már megérte az egész.”

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top