Életmód

Csodás dolgot tett a súlyosan depressziós nőért ez a fodrász

Egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a kis kedvességgel megváltoztatta a nő életét. Olvasd el a történetüket, érdemes!

Mikor felállt a székből, a szeme csak úgy ragyogott, az arca pedig kipirult az izgatottságtól” – idézte fel élete egyik legmeghatározóbb pillanatát Kate Langman. A fiatal nő évek óta dolgozik New York egyik hajszalonjában, de mint mondja, még soha nem volt olyan élményben része, mint most. Történetét a napokban osztotta meg a Love What Matters Facebook-oldalon, hogy arra biztasson másokat, ne féljenek segíteni, ha arról van szó.

“Először egy hónapja jött be hozzánk a szalonba. Megjegyeztem, mert minden létező sampont, kondícionálót és balzsamot bepakolt a kosarába. Amikor megkérdeztem, segíthetek-e, ömleni kezdett belőle a szó. Kiderült, súlyos depresszióban szenved, aminek következtében az elmúlt fél évet gyakorlatilag ágyhoz kötve töltötte: alig evett, nem tisztálkodott, nem mosott hajat sem.”

Csodás dolgot tett a súlyosan depressziós nőért ez a fodrász

Kate azt mondja, már az első pillanatban tudta, vendégénél a sampon kevés lesz: “Felajánlottam, hogy üljön be hozzám másnap és ingyen megcsinálom a haját.” Csakhogy hiába egyezett bele, Kate a következő nap hiába várta vendégét. “Két héttel később felhívott, akkor új időpontot egyeztettünk, de akkor sem jött el. Nem tudom miért, de megrázott a dolog: nagyon szerettem volna neki segíteni!”

Kate végül újabb heteket várt, mikor az asszony ismét megjelent a szalonban. “Elmondta, hogy most végre elég jól érezte magát ahhoz, hogy kikeljen az ágyból, és megkérdezte, vállalnám-e, hogy most azonnal megcsinálom a haját. Persze, hogy igent mondtam.” A posztból kiderült, Kate végül 8 és fél órát töltött azzal, hogy megmentse vendége hosszú haját.

Csodás dolgot tett a súlyosan depressziós nőért ez a fodrász

“Órákig tartott, mire ki tudtam fésülni a kőkeménnyé összeállt kontyot, de megérte. Sosem fogom elfelejteni azt a boldogságot, amit az arcán láttam, amikor végeztünk. Bízom benne, hogy a posztom eljut majd hozzá, mert szeretném, ha tudná, hogy ő egy csodálatos, nagyszerű, kedves és erős ember, aki csakis boldogságot érdemel. Bízom benne, hogy segítettem neki megtenni az első lépést egy új élet felé.”

Olvass még több megható segítségről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top