nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Három évig tartott a lánykérés – a menyasszony nem is tudott róla

Három évig tartott a lánykérés – a menyasszony nem is tudott róla

A fiatal ausztrál nő három év alatt 14 kézzel írott levelet kapott szerelmétől. Az elsőt alig egy héttel azután, hogy összejöttek.
NLCafé
f Ajánlom

“Bár nem lakunk egymástól túlságosan messze, Timmel mégis úgy döntöttünk, hogy időről időre váltunk egy-egy szerelmes levelet” – kezdi a nem mindennapi lánykérés történetét Candice Catherine. A fiatal ausztrál nő három éve esett szerelembe Timmel, és ez idő alatt 14 levelet váltott párjával.

“Túl azon, hogy a leveleknek köszönhetően írásban is kiönthettük egymásnak a szívünket, az írásoknak volt egy másik fontos feladatuk is: olyan emlékek lettek, amelyeket mindig szívesen vettünk elő, és amelyek emléket állítottak a kapcsolatunk egy-egy fontos mozzanatának.”

Három évig tartott a lánykérés – a menyasszony nem is tudott róla

Candice azt mondja, álmában se gondolta volna, hogy romantikus szerelmének egészen más tervei is vannak a levéllel. Különösen úgy nem, hogy az elsőt alig egy héttel azután írták egymásnak, hogy összejöttek. Pedig volt titkos terv. Nem is akármilyen. Tim ugyanis úgy döntött, ha eljön az ideje, a levelek segítségével kéri majd meg Candice kezét.

És így is lett. Tavaly karácsonykor nyaralni vitte szerelmét, majd felfedte előtte a levelek titkát: a 14 levél első betűjét összeolvasva kiolvashatóvá vált a nagy kérdés, “Will you marry me?”, vagyis hogy “Hozzám jössz feleségül?”. Candice azt mondja, mikor összeolvasta a betűket, zokogni kezdett.

A fiatalok azóta már összeházasodtak: esküvőjükön felcsendült Tim egyik saját szerzeménye is, amit két és fél hónappal azután írt, hogy megismerkedtek Candice-szel.

Olvass még többet megható lánykérésről az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon