Életmód

Ördög atya Xboxot szentelt a nyugdíjasotthonban

Pályázati segítséggel vettek Xboxot egy nyugdíjasegyesület tagjai, amit Lázár Zsolt evangélikus esperes Ördög Endre lelkész-igazgató társaságában, húshagyó kedden meg is áldott.

Rajta tartják a kor ütőerén ujjukat az Orosházi Evangélikus Egyházközség Fénysugár Nyugdíjas Egyesület tagjai, akik a napokban egy Xboxot vásároltak, amire húshagyó kedden Lázár Zsolt evangélikus lelkész Ördög Endre lelkész-igazgató társaságában Isten áldását kérte – írta az evangelikus.hu.

A konzolt azért vásárolták a nyugdíjasok, mert korábban többször jártak a Szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálatban, ahol nagy örömmel játszottak az ottani Xboxszal. Elhatározták, hogy ők is szeretnének hasonló versenyeket rendezni az otthoni klubban, ezért pályáztak a Békés Megyei Önkormányzatnál, és nyertek is egy kisebb támogatást. Ezt egészítette ki a gyülekezet és az egyházmegye, és így tudták megvásárolni az Xboxot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top