Életmód

Kókuszdióból reggelizni az új menőség az Instagramon

Az Instagram legtrendibb lányai megtaláltak a receptet, hogyan érezzük magunkat egy szürke reggelen is egy karibi tengerparton: tálaljuk a reggeli zabkását, chiapudingot vagy smoothie-t kókuszdióban!

Ha követjük a legújabb kajatrendeket, ne csodálkozzunk, ha a reggelink lassan csinosabban fest, mint mi magunk! A minden földi jóval teleszórt zabkása, chiapuding és smoothie bowl önmagában már nem elég trendi – ám ha kókuszdióban tálaljuk őket, máris lépést tartottunk a legújabb Instagram-őrülettel!

Vágjunk félbe egy kókuszdiót, szedjük ki a belsejét, és már mehet is bele a kedvenc reggelink. Persze itt még nem ér véget a dolog, ahhoz, hogy Insta-kompatibilis legyen az étel, kínáljuk meg friss (és lehetőleg egzotikus) gyümölcsökkel, némi chia- vagy lenmaggal, kókuszchipsszel, sőt akár a szebbnél szebb virágszirmokkal is! Inspirációt bőven találunk az Instagramon:

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top