Életmód

Együtt énekeltük a Bodzavirágot a Mindenki gyermekkórusával – videó

Az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm gyermekkórusával énekelhettünk csütörtökön a Magyar Filmhét szervezőinek jóvoltából. Nézzétek meg a közös éneklésről készült bájos videót és a rövid, de annál érdekesebb interjúkat.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje Oscar-díjat nyert. Azóta igencsak felfordult a rendező és az alkotók, de még a filmben szereplő gyerekek élete is. Most szó szerint Mindenki rájuk kíváncsi.

A videóban megszólalt Molnár Mónika énektanárnő, aki szerint a gyerekek hihetetlenül élvezik a sikert, a körülöttük zajló felfordulást, ennek ellenére hamarosan vissza kell rázódniuk a hétköznapokba, hiszen az iskola ugyanúgy folytatódik, még ha az élet néhány napra számukra “megállt”. A gyermekkórus tagjai máris hatalmas rajongótábort gyűjtöttek, a lányok alig győzték csütörtökön az autogramokat osztogatni.

A Magyar Filmhét keretében megrendezett eseményen Balázs Árpád zeneszerző a Bodzavirág című dal történetét is megosztotta.

Nézzétek meg az NLCafé videóját az igazán izgalmas és különleges délutánról és a közös éneklést a Mindenki gyermekkórusával.

Így énekeltük a Bodzavirágot csütörtökön a Mindenki gyermekkórusával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top