Életmód

Kétszer kapták el ittas vezetésért, pedig már jogsija sem volt

Kétszer kapták el a negyvenéves tatabányai férfit a rendőrök, ráadásul másfél órán belül. A sofőrnek már korábban bevonták a jogsiját, ennek ellenére úgy gondolta, jó ötlet ittasan kocsiba ülni. Mostantól már nem fog...

A tatabányai rendőrök csütörtökön reggel a finn módszerrel, amely szerint minden sofőrnek fújnia kell a szondát, ellenőrizték az autósokat. Közel száz járművet állítottak meg, egy esetében már reggel (!) kiugrott az alkoholszonda. Délután aztán többen is meglátogatták az italboltokat, majd ültek alkoholt fogyasztva az autójukba, őket szintén lekapcsolták a rendőrök.

A legkirívóbb mégis annak a tatabányai férfinak az esete, akit másfél órán belül a rendőrök kétszer állítottak meg. A 40 éves sofőr nemcsak ittasan vezetett, de a jogosítványát, pontosan ugyanezen okból, korábban már bevonták a rendőrök. Az első ellenőrzést követően az ittas sofőr visszaült a kocsijába, aztán belefutott a következő ellenőrzésbe is.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást indított a visszaeső férfi ellen – írja a Kemma.hu.

Kétszer állították meg az ittas sofőrt a rendőrök

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top