Életmód

15 éves lányt molesztáltak a busók Mohácson

A fiatal lány sírva fakadt, megviselték a történtek.

“Láttuk, hogy a busók a lányokkal viccelődnek, incselkednek. Egyikük odalépett a 15 éves lányomhoz, semmi rosszra nem gondoltunk – mikor azonban domborulatait megfogdosta, majd haladt tovább a tömegben, már nem volt annyira vicces” – számolt be a mohácsi busójárás utolsó napján történtekről egy felháborodott apa a Bama.hu-nak. 

Ennyivel nem is volt vége, ugyanis a férfi elmondása szerint nem sokkal később másik két busó fogta közre a lányát, és szemérmetlen módon tapogatták. Amikor a lány kiszabadult közülük, sírva fakadt, porig alázva érezte magát. 

15 éves lányt molesztáltak a busók Mohácson
A kép illusztráció!

Az apa megjegyezte: nem feltételezi, hogy valamennyi busó gátlástalan, és a lányok kiszolgáltatott helyzetét álarca mögé bújva kihasználja, ám azt megengedhetetlennek tartja, hogy akár egy is legyen köztük, aki ilyesmit megenged magának.

“Azzal a céllal mentünk Mohácsra, hogy szép élményekkel gazdagodva térjünk majd este haza. Sajnos ennek pont az ellenkezője történt. Nagyon bánt, hogy ilyen helyzetbe került a kislány, és az is bosszant, hogy tehetetlen vagyok” – fogalmazott a férfi, aki azt kéri a busójárás szervezőitől, hogy találjanak valamilyen megoldást arra, hogy hasonló dolog ne fordulhasson elő többé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top