Életmód

Már steppadon erősít Miklós Edit – videó

Egészen bámulatos Miklós Edit elszántsága és akaratereje. Alig több mint egy hónapja szenvedett súlyos síbalesetet, de ő már rendületlenül és keményen edz, hogy visszanyerje versenyzői formáját. Videója tanúsága szerint épp steppadon erősíti lábait.

A világkupa-bronzérmes, olimpiai hetedik helyezett alpesi síelő Miklós Edit súlyosan megsérült január közepén Ausztriában az egyik edzésen. Alig néhány héttel később pedig már videót osztott meg Facebook-oldalán, amelynek tanúsága szerint rehabilitációja olyan jól halad, hogy máris steppadon erősítheti lábizmait.

Miklós Edit nem titkolt szándéka, hogy a 2018. február 9-25. között a dél-koreai Phjongcshanban megrendezésre kerülő téli olimpián a rajtvonalra álljon, sőt megszerezze első olimpiai érmét is. Egyelőre még nem kezdhette el a felkészülést, de amilyen tempóban gyógyul, a kiváló sportolónő ősszel ismét versenyezhet. Ahogyan posztjához írja: step by step, avagy lépésről lépésre. Ez esetben szó szerint értve.

Címlapfotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top