Életmód

Még a szex is jobb lehet a vörösbortól

Még egy dolog, amiért érdemes vörösbort inni: nemcsak a jobb alváshoz, de a jobb szexhez is hozzásegíthet egy pohár lefekvés előtt!

Korábban már írtunk a vörösbor pozitív élettani hatásairól, de ez most talán minden korábbinál jobb! Persze ahhoz nem kell agysebésznek, csak 14 felettinek lenni, hogy tudjuk, milyen összefüggések vannak alkoholfogyasztás és szex között, értve ez alatt a pozitívakat és a negatívakat is. A vörösbor tehát, mint az alkoholok általában, felkorbácsolja a szexuális vágyat mindkét nemben –nyilvánvalóan végig az ésszerű fogyasztásról (csak 1-2 pohárról) beszélünk, nem pedig arról, amikor valaki kiterülve fekszik a földön egy üveg után.

Még a szex is jobb lehet a vörösbortól 

A vörösbor és a szex kapcsolatát olasz tudósok kezdték el kutatni még 2009-ben, és arra jutottak, hogy a vörösbor képes stimulálni az erogén zónákat, növeli a tesztoszteron szintjét a férfiak vérében, szóval hozzájárulhat az élvezetesebb szexhez. Persze továbbra is csak mértékkel.

Most már végre tudjuk, mire utalgattak a franciák eddig!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top