Életmód

Beszóltak Lady Gaga bugyira lógó hasára

A rajongói dühöngenek, a kritizálók pedig csak a "kibuggyanó" hasára koncentrálnak.

 Lady Gaga Super Bowl-show-ja robbantotta tegnap az internetet. Volt tetőről leugrás, Pokerface, és tényleg sokan azt kívánták, bárcsak a meccs ne szakította volna félbe Lady Gaga koncertjét. Hihetetlen, hogy ezek után megszólaltak a fanyalgók is, sokan kifogásolták a “bugyijára lógó hasát”:

Beszóltak Lady Gaga bugyira lógó hasára

Ami lássuk be, hogy egy vicc. Szerintem az ott a hasizma, és nem a bugyira lógó hasa. “A félidei show legjobb része az volt, hogy Lady Gaga megmutatta a nem tökéletes hasát.”

Sokan írták, hogy micsoda jó példát mutat, hogy meg meri mutatni, hogy nem tökéletesen izmos a hasa. Persze olyan is volt, aki azt kifogásolta, hogy miért nem vett fel nagyobb bugyit, és akkor nem látszott volna az “uzsihasa”.  Szerintem meg nem jó példát akart mutatni, mert semmi baj nincs a testével.  Egyébként korábban étkezési zavarral küzdött Lady Gaga, ezt fel is vállalta, szóval hogy azért esik neki a világ, mert nem hatkockás a hasa, elég szomorú.

Pár éve, 2014-ben egyszer már bekóstolták az énekesnőt, akkor egy fürdőruhás fotója miatt szóltak be, amin “kövér”.

I love a night swim, so quiet, put on some jazz and just soak

xoxo, Joanne (@ladygaga) által közzétett fénykép,

Akkor azt válaszolta a kritizálóknak, hogy a világ fontosabb dolgaival foglalkozzanak, például vannak éhező emberek a földön, ami sokkal nagyobb probléma, mint hogy melyik celeb szedett fel pár kilót. És a medencés fotót is újra kiposztolta: “Büszke vagyok magamra bármilyen méretben, a belső a fontos!”

 Lady Gaga teljes Super Bowl-előadását itt nézhetitek meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top