Életmód

Szőrös hónaljjal ment a Golden Globe-ra a színésznő

A Mozart in the Jungle-ben szereplő és a Gone Girl-ben is feltűnő Lola Kirke büszkén vállalta borotválatlan hónalját a Golden Globe-díjátadón, és ezzel elképesztően sokat tett a pozitív testképért.

A Golden Globe díjátadója – mint minden díjátadó – még Hollywood világán belül is az ünnepi fényességűre polírozott csillogásról szólt: szép emberek szép sminkkel, szép hajjal, szép ruhában. Lola Kirke, a Mozart in the Jungle című (egyébként szupervicces) sorozat hősnője is nagyon szép volt – de nem egészen abban a klasszikus, makulátlan értelemben.

Kirke ugyanis szőrös hónaljjal jelent meg az illusztris eseményen. Ebben persze valójában nincs is semmi különös: Kirke így hordja a hónaljszőrét, és ezt már többször, több helyütt is megmutatta – miért borotválta volna le pont most? (Szőrös a hónalja egyébként Jemime Kirke-nek is, a lány girlsös testvérének.) Az, hogy egy ilyen eseményen szőrös hónaljjal jelent meg, mégis elemi erővel hatott a tökéletességet hirdető testkép lebontására irányuló törekvésekre. A Golden Globe-os hónaljvillantás után Kirkét megrohamozták a dicsérő, hálálkodó üzenetek, amik mind arról számoltak be, mennyire bátorító a lány szőrös hónalja.

Szőrös hónaljjal ment a Golden Globe-ra a színésznő 

Azért persze egy kis bökkenő még mindig van itt. Nem mintha rossz szándékot feltételeznénk Kirkéről, de ahogy már hangsúlyoztuk: Lola Kirke is nagyon szép volt a Golden Globe vörös szőnyegén. Természetes, de valószínűleg órák munkájával megalkotott smink, besütött haj, testhez álló, virágoskertet idéző ruha. Mit számít ahhoz képest egy szőrös hónalj, nem? Valószínűleg még a legelvetemültebb hippigyűlölő is ágyba vinné Kirkét, aztán legfeljebb elkerüli a “kényes részeket”. Jó dolog tehát, amit Kirke tesz, de ha ettől a kis részlettől eltekintve ugyanúgy részese a tökéletes testeket gyártó mesevilágnak, akkor sajnos nem védi meg a “csúnyákat” a szőrös hónaljjal járó megaláztatásoktól. Azért csak növessze, mi drukkolunk neki!

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top