Életmód

Konditeremtrend 2017 – ez lesz az edzőruhadivat idén

A 2017-es edzőtermi divatot továbbra is a praktikum uralja majd, de úgy tűnik, hogy a korábbinál jóval harsányabb, színesebb összeállítású ruhákban dolgoztathatjuk meg izmainkat. Az idei év nagy visszatérője lesz a fejpánt helyett viselt napellenző és a teniszpályákról jól ismert skort.

Szerencsére a nyolcvanas évek aerobicdivatja a maga térdig érő, levágott orrú nagymamazoknijával és túlzóan erotikus tangadresszével nem tér vissza, hiszen az edzőtermi trend idén is nagyjából azon a vonalon halad majd előre, mint amit az elmúlt években megszokhattunk: vagyis a használhatóság és a kényelem elve, valamint a modern technológiák határozzák meg a fő csapásirányt.

 

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 6. cikk

A stílusos edzőruhák fő darabja 2017-ben is a csúcsminőségű, jól szellőző és kiváló nedvszívó anyagokból készül spéci legging lesz, kiegészítve egy megbízható sportmelltartóval és könnyű tornatermi cipővel. A fő különbség, hogy a korábban preferált visszafogott, sötét tónusú leggingek helyett kifejezetten harsány színű és időnként meghökkentő mintázatú, testhezálló nadrágok feszülnek majd a combokon és fenekeken, és helyenként feltűnik majd egy-egy skort is – vagyis a rövid streccsnadrág és a miniszoknya edzőtermi szerelemgyereke –, valamint a 90-es évekből nyúlt napellenző sportos és okos technológiával upgrade-elt változata is. Íme néhány minta és öltet arra, hogy idén milyen darabokat érdemes beszerezned, ha divatos szeretnél lenni, miközben izzasztod magad.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több fitnesz az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top