Életmód

Eddz úgy, ahogy a legjobbak – ezek Hosszú Katinka aranyszabályai

Ha valaki, akkor Hosszú Katinka példaképe lehet mindenkinek, aki testedzésbe kezd. Ha szeretnél változást az életedben, és jó alakot akarsz formálni magadnak, akkor fontold meg azokat az aranyszabályokat, amiket a világ legjobb úszónője is követ!

Szó szerint aranyat érnek azok a kőkemény szabályok, amiket Hosszú Katinka magára nézve kötelezőnek tart valahányszor belép az uszodába vagy a konditerembe, hogy elvégezze az aznapra előírt edzésmunkáját. Az Ironlady vasszabályoknak nevezi őket, és valószínűleg ezek miatt tart ma Katinka ott, ahol tart – de neked nem kell olimpiai babérokra törnöd ahhoz, hogy megfogadd és felhasználd őket.

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 2. cikk

 

1. Vas szabály
Minden edzésen a vízbe ugrás előtt megállok egy pillanatra, és a céljaimra gondolok, illetve mit kell tennem a tréning alatt, hogy azokhoz egy lépéssel közelebb kerüljek.

2. Vas szabály
Amikor elkezdem az edzést, onnantól kezdve nincsenek kifogások. Nem keresek mentséget, megteszem, amit meg kell tennem, és ezt elvárom a körülöttem levőktől is.

3. Vas szabály
Az egész pályafutásom arra épül, hogy amikor kell, akkor nem félek a rögösebb utat választani. Ha valami könnyű, akkor nem is érdemes csinálni.

4. Vas szabály
Sosem azokat a lehetőségeket keresem, ahol garantált a siker. Én azokat keresem, ahol az esélyek ellenem szólnak, mert a sikerhez vezető út bukásokkal van kikövezve.

5. Vas szabály
A kemény munka mindig kifizetődik. Talán nem pontosan akkor, amikor számítasz rá, de sosem fog kárba veszni, előbb vagy utóbb gyümölcsöző lesz

LIDL-indoor 2017 – felső témaszponzi 2. cikk

 

Még több fitness az NLCafé-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top