Életmód

5 Instagram oldal, ami 2017-ben is emlékeztet majd rá, hogy imádd a tested

2017-ben is tovább dübörög a pozitívtestkép-mozgalom: íme, 5 Instagram-oldal, amit mindenképpen kövess be, hogy te is olyannak imádd a tested, amilyen!

 Az újévhez közeledve biztos te is teszel pár egészséghez kapcsolódó fogadalmat. Van azonban itt valami, ami a tisztább étkezésnél és a több edzésnél is fontosabb: az önszeretet- és elfogadás művészetének gyakorlása, nap mint nap. Ha szeretnél inspirációt meríteni a pozitív testkép kialakításához, íme 5 Instagram-felhasználó, akit érdemes bekövetned:

1. Iskra Lawrence

 Iskra Lawrence modell őszinte, retusálatlan fotóival szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy minden test gyönyörű.

2. Jessamyn

 Öröm nézni az Instagram népszerű plus-size jóginijének fotóit: megmutatják, hogy bármilyen alkattal lehetsz egészséges és boldog!

3. Ashley Graham

 Az egyik leghíresebb plus-size modell, Ashley Graham mindennap csodás fotókkal gondoskodik róla, hogy ne felejtsünk el magabiztosnak lenni.

4. Mama Cax

 Mama Cax 14 évesen vesztette el a jobb lábát a rák miatt. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy bejárja a világot! Ha rád férne egy kis életkedv, azonnal kövesd be!

5. Megan Jayne Crabbe

 A pozitív testkép és Megan neve szinte egybeforrt: a szivárványhajú blogger csak úgy árasztja magából az elfogadást.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top